חנות

שמן אתרי פצ’ולי


40.00

מרגיע, מאזן ומקרקע

תיאור

שמן אתרי פצ’ולי (פטשולי) מגיע אלינו מהפיליפינים ואינדונזיה, שם רוב הגידול שלו. מפיקים את השמן מהפרחים.

יש לו ריח מיוחד ועמוק.

שמן אתרי פצ’ולי מרגיע, מאזן ומקרקע. הוא שמן אינטואיטיבי חזק ומחבר את האדם למחוללי מחלתו ומאפשר לו להתחבר אל שיעור המחלה.מרגי

טיפה במבער תיצור בבית אוירה רגועה ונעימה.

השמן הוא אנטי בקטריאלי ואנטי דלקתי.

משתמשים בו הרבה במוצרי קוסמטיקה. הוא משמש כחומר “מקבע” בתערובת, הוא מאט את קצב התנדפות השמנים ומאריך את זמן ההשפעה.

הוא משמש הן לעור הפנים והן לגוף.

הוא מתאים לכל סוגי העור. הוא מחדש תאי עור ומאחה רקמות ולכן מתאים לטיפול בסימני מתיחה, קמטים, צלקות, עוד יבש וסדוק וכו.

מכיוון שהוא אנטי דלקתי הוא גם יכול להתאים לטיפול בבעיות עור כגון אקנה, דלקות בעור, סבוריאה, אטופיק דרמטיטיס ועוד.

אסור לשימוש כשמן אתרי נקי על העור אלא רק מדולל בשמן נשא.

לשימוש חיצוני בלבד.

כמות: 10 מ”ל

100% שמן אתרי טהור. לא מדולל.
לרכישה של כמות גדולה יותר מוזמנים לפנות אלינו.

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “שמן אתרי פצ’ולי”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מוצרים משודרגים

    נגישות